Геннадій Романенко спростував інформацію про зв'язки з ДФС
Категорія
Політика
Дата публікації

Геннадій Романенко спростував інформацію про зв'язки з ДФС

Геннадій Романенко спростував інформацію про зв'язки з ДФС
Джерело:  apostrophe.ua

Колишній радник глави ДФС Геннадій Романенко спростував інформацію ЗМІ щодо його нинішніх стосунків з фіскальною службою.
Про це йдеться в заяві Романенка, яка виявилася у розпорядженні "Апострофа".
"21 і 22 березня низка українських ЗМІ опублікували матеріал про те, що "справа Насірова "потягне на дно" наглядача "за українськими митницями Геннадія Романенка. Текст у всіх виданнях аналогічний, а його першоджерелом є ресурс сумнівної якості Crime-Ua, який за звичайних обставин ніколи не цитується авторитетними ЗМІ", - йдеться в заяві.
У тексті уточнюється, що опублікований матеріал містить ряд неправдивих даних щодо Романенка. "Він базується на чутках недоброякісних видань, які вперше були опубліковані кілька років тому і з тих пір неодноразово перевірялися і спростовувалися мною, правоохоронцями і самими ЗМІ", - заявляє Романенко.




За словами Романенка, вказаний матеріал - замовний, при цьому одночасна поява зазначених статей схожа на інформаційну атаку проти нього.


"Мені, як колишньому митнику, звичайно цікаво, що відбувається в ДФС, однак, оскільки я не є співробітником служби з 2015 року, а радником її голови - з вересня 2015 року, то з того часу не маю ніякого стосунку до діяльності цієї структури", - підкреслив Романенко, зазначивши, що наразі він повернувся до підприємництва.


Романенко закликав ЗМІ перевіряти факти перед публікацією і зазначив, що готовий до спілкування з журналістами в будь-який момент.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?