У Маріуполі пенсіонерка поплатилася за допомогу бойовикам ДНР
Категорія
Події
Дата публікації

У Маріуполі пенсіонерка поплатилася за допомогу бойовикам ДНР

У Маріуполі пенсіонерка поплатилася за допомогу бойовикам ДНР
Джерело:  online.ua

У Маріуполі 70-річна пенсіонерка отримала дворічний термін ув'язнення за пособництво бойовиків так званої ДНР.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу прокуратури Донецької області.
Читайте також: На Донбасі нові втрати: штаб АТО повідомив деталі
Слідство довело, що в 2014 році мешканка села Хлібодарівка під Волновахою по мобільному телефону передавала бойовикам дані про місця дислокації, маршрути пересування і вогневих позиціях українських військових. Таким чином, бойовики мали інформацію про учасників АТО, що дислокуються у Волноваському районі, селі Старий Крим, Мангуші та Маріуполі.
"Зазначену інформацію засуджена передавала учаснику терористичної організації "ДНР" з позивним "Багіра". Надалі бойовики використовували ці дані у веденні терористичної діяльності проти органів державної влади та військових підрозділів України, а саме - у здійсненні артилерійських обстрілів місць дислокації українських військових та військової техніки", - сказано в повідомленні.
В ході слідства жінка повністю визнала свою провину.
Як повідомляв ONLINE.UA, 24 березня в Донецьку стався обстріл імовірно ракетного протитанкового гранатомета будівлі "міноборони ДНР".
Трохи пізніше донецька група Українського опору назвала обстріл будівлі "міністерства оборони" відповідними діями на диверсію на складі боєприпасів в Балаклії Харківської області.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?