6 фактів про Балаклію: радник Порошенко викликав суперечки в соцмережах
Категорія
Події
Дата публікації

6 фактів про Балаклію: радник Порошенко викликав суперечки в соцмережах

6 фактів про Балаклію: радник Порошенко викликав суперечки в соцмережах
Джерело:  online.ua

На утримання складів з боєприпасами в Балаклії Харківської області, де 23-24 березня відбувалася масштабна пожежа, протягом трьох років війни на Донбасі в бюджеті виділили всього 14,5 мільйона гривень.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook радника президента України Петра Порошенка, українського волонтера Юрія Бірюкова.
Читайте також: Порошенко попросив допомоги у НАТО: зроблено важливу заяву
"Потрібна реальна картина та реальна інформація про фундаментальні причини проблем у Балаклії? Або громадські активісти вже винесли вирок ("всі крали, генерали дачі будували"), а нардепи і нардепихи вже вирішили хто саме винен? Факти. Тільки сухі факти", - написав Бірюков.
"Всього за три роки війни на 65 арсенал виділили 14 500 000 гривень. Всього. І це при тому, що на початок війни в арсеналу було 3 500 000 гривень кредиторської заборгованості за 2013 рік", - додав він.



Публікація Бірюкова викликала бурхливе обговорення у соцмережах.
Andrey Semenovskiy Країна виділяє на стратегічні склади в рік менше, ніж може собі дозволити Насіров внести за себе заставу. Ні, ніякої зради немає.)
Денис Копієвський І при цьому Україна в особі Міністерства оборони України, роздає мільйони гривень на підтримку паразитують ветеранських організацій!



Як повідомляв ONLINE.UA, в Міноборони повідомили, що пожежа і вибухи на складі боєприпасів могли початися в результаті підриву або дій безпілотника.
Трохи пізніше стало відомо, що  пізно ввечері 23 березня під зруйнованими конструкціями будинку рятувальники знайшли мертву жінку.
Ввечері 24 березня заступник міністра оборони Ігор Павловський заявив, що пожежа на складах повністю ліквідовано.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?