Розстріл Вороненкова: дружина вбитого екс-депутата з РФ зробила гучну заяву
Категорія
Події
Дата публікації

Розстріл Вороненкова: дружина вбитого екс-депутата з РФ зробила гучну заяву

Розстріл Вороненкова: дружина вбитого екс-депутата з РФ зробила гучну заяву
Джерело:  Meduza

Вдова екс-депутата Держдуми Росії Дениса Вороненкова, який був застрелений кілером у центрі Києва 23 березня, вважає, що її чоловікові не забезпечили достатню охорону.
Онлайн-хроніку подій у зв'язку з вбивством екс-депутата російської Держдуми в Києві читайте на ONLINE.UA
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на видання Медуза.
Читайте також: Розстріл Вороненкова - сигнал Путіна своїм: у Росії пояснили мету вбивства
"Зараз, звичайно, мене охороняють, це взагалі гаси світло. Возять на броньованій машині. Охорона в Дениса була, але не така, як у мене зараз. Якби його так охороняли, все було б в порядку", - зазначила Максакова у коментарі для видання.
При цьому вдова Вороненкова додала, що не буде будувати ніяких версій вбивства.
"Я не збираюся вибудовувати жодних версій. Не буду навіть думати, хто це зробив, хто це замовив і виконав. Ніщо мені його не поверне. А я буду думати про те, що у мене є хлопчик, якому 11 місяців. І який тепер тільки мій. І заради своєї любові до Дениса я особисто не збираюся взагалі нічого робити. Я не знаю; може бути, це неправильно. Але вони у мене його вже відібрали. І що б я не робила, я його не поверну", - заявила Максакова.
Нагадаємо, що російська оперна співачка Марія Максакова прибула в Києві разом з Денисом Вороненковым. Як і її чоловік, вона була депутатом Держдуми РФ, однак на відміну від Вороненкова, не входила у фракцію КПРФ, а в провладну "Єдину Росію".
У РФ болісно відреагували на її від'їзд разом з Вороненковим, виключивши Максакову зі складу партії "Єдина Росія".
Нагадаємо, екс-депутат Держдуми Росії Денис Вороненков був застрелений в центрі Києва, на вулиці Пушкінській, при виході з готелю "Прем'єр-Палас". Його охоронець був серйозно поранений, проте зумів завдати фатальні поранення кілеру Павлу Паршову, який трохи пізніше помер у лікарні від отриманого поранення.
Ввечері 24 березня стало відомо, що охоронець Вороненкова як і раніше, знаходиться в стані медикаментозного сну в одній з лікарень Києва.
Також в мережі виклали відео моменту вбивства Вороненкова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?