На Тернопільщині п'яний водій взяв копів на таран: опубліковано фото
Категорія
Події
Дата публікації

На Тернопільщині п'яний водій взяв копів на таран: опубліковано фото

На Тернопільщині п'яний водій взяв копів на таран: опубліковано фото
Джерело:  online.ua

24 березня в Тернопільській області нетверезий водій намагався втекти від поліцейських, в результаті чого скоїв зіткнення з автомобілем копів.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ГУ Нацполіції у Тернопільській області.
Читайте також: У Тернополі п'яний водій влаштував драматичну погоню з поліцією: з'явилося відео
У поліцію надійшов дзвінок з повідомленням про те, що у бік міста Козови з Тернополя рухається автомобіль Renault, а його водій веде себе неадекватно і постійно створює аварійні ситуації. На сигнали поліцейських він не відреагував.
"Поліцейські прийняли рішення частково перекрити проїжджу частину, щоб таки змусити неадекватного водія зупинитися. Однак зловмисник, побачивши поліцейське авто, яке перегороджувало його шлях, далі тиснув на газ. Сталася аварія. На щастя, людських жертв немає. Механічні пошкодження отримали службовий транспортний засіб і авто порушника. 31-річного водія поліцейські доставили в медичний заклад для огляду на стан алкогольного сп'яніння", - сказано в заяві поліції.
Як повідомляв ONLINE.UA, 23 березня в Києві на Троєщині легковий автомобіль зіткнувся із маршруткою, в результаті чого одна людина постраждала.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?