Європа різко виступила проти гучного рішення Ради: соцмережі розбурхані
Категорія
Політика
Дата публікації

Європа різко виступила проти гучного рішення Ради: соцмережі розбурхані

Європа різко виступила проти гучного рішення Ради: соцмережі розбурхані

Європейський комісар з питань сусідства Йоганнес Хан закликав Україну скасувати рішення Верховної Ради про подання електронних декларацій антикорупційними активістами та їх контрагаентами.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Європейську правду.
Читайте також: Забув про 9-е авто: заступник голови Полтавської ОДА наробив шуму декларацією
Повідомлення європейського чиновника опубліковано у його Twitter за підсумками переговорів з віце-прем'єром України Іванною Климпуш-Цинцадзе. При цьому заява комісара звучить у формі вимоги, а не прохання до української влади.
"Е-декларації ставлять за мету боротьбу з корупцією в публічній адміністрації, а не протидія роботі громадянського суспільства.
"Зміни в закон про електронне декларування (прийняті Радою 23 березня - ред.) є кроком назад, а не кроком уперед, і повинні бути переглянуті", - йдеться в заяві комісара.


Новина бурхливо обговорується у соцмережах.



Як повідомляв ONLINE.UA, у Верховній Раді з'явилося пропозицію зобов'язати журналістів реєструвати свої доходи в електронних деклараціях.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?