Президент ніякий: Трамп повеселив мережу виправданнями за великий провал
Категорія
Світ
Дата публікації

Президент ніякий: Трамп повеселив мережу виправданнями за великий провал

Президент ніякий: Трамп повеселив мережу виправданнями за великий провал
Джерело:  The Washington Post

Президент США Дональд Трамп оригінально пояснив свій провал зі скасуванням закону, відомого як Obamacare, і насмішив соціальні мережі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Washington Post.
Зазначимо, що Республіканська партія відкликала з Конгресу законопроект про скасування програми загального медичного страхування, яке було введено Бараком Обамою.
У свою чергу, Трамп пояснив це браком голосів і бажанням дати законом Обами можливість довести свою неспроможність.
Читайте також: Трамп у ролі далекобійника став хітом соцмереж: з'явилося відео
"Як ви знаєте, я багато років говорив, що найкраще дати Obamacare "вибухнути", а потім домовитися з демократами й отримати єдиний документ", — зазначив глава Білого дому.
Крім того, Трамп припустив, що такий варіант можливий "не в такому вже далекому майбутньому".
"Не думаю, що це станеться через великий період часу", — розповів він.
Нагадаємо, 24 березня представники Республіканської партії США відкликали законопроект про скасування Obamacare, який був прийнятий у 2010 році під тиском Барака Обами і дозволив 25 мільйонам раніше не застрахованим американцям забезпечити собі медичне обслуговування. При цьому для тих, хто не отримує субсидій держави, вартість страховки зросла.
Республіканці не раз заявляли, що Obamacare занадто дорого обходиться бюджету. Скасування цього проекту була однією з передвиборних обіцянок Дональда Трампа.
У свою чергу, в соцмережах посміялися над поясненнями американського президента.








Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі з'явилися повідомлення про отримання ФБР серйозного компромату на Дональда Трампа, у якому не обійшлося без президента РФ Володимира Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?