Війна на Донбасі: українські медики вразили своїм героїзмом
Категорія
Події
Дата публікації

Війна на Донбасі: українські медики вразили своїм героїзмом

Війна на Донбасі: українські медики вразили своїм героїзмом

Українські військові медики, ризикуючи своїм життям, врятували бійця, котрий був поранений снарядом реактивного гранатомета, що застряг у нього в нозі.
Об этом сообщает ONLINE.UA со ссылкой на пресс-центр штаба АТО.
"При подготовке к уничтожению боеприпасов, которые не разорвались, военнослужащий одной из отдельных механизированных бригад, личный состав которой выполняет боевые задачи в районе АТО, был ранен. В ногу попал выстрел ручного противотанкового гранатомета и застрял в ней", - говорится в сообщении.
Читайте також: 6 фактів про Балаклію: радник Порошенка викликав суперечки у мережі
Як розповів підполковник медичної служби Ярослава Било, гранатометный снаряд застряг в нозі бійця і пошкодив кістки п'яти і стегна.
Ризикуючи власними життями, військові хірурги та медсестри надали допомогу пораненому, який перебував у шоковому стані.
"Військові хірурги 61 військово-польового мобільного госпіталю поруч з саперами прооперували військовослужбовця. Медики дістали з ноги снаряд, провели хірургічну обробку рани і наклали апарат зовнішньої фіксації. Для подальшого лікування травмованого військовослужбовця доставили у військовий госпіталь Дніпра", - заявили в штабі.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в штабі АТО повідомили про десятки обстрілів, які вчинили бойовики на Донбасі та про загибель двох українських військових.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?