Бракує інтелекту: у Авакова жорстко висміяли ватажка ДНР
Категорія
Події
Дата публікації

Бракує інтелекту: у Авакова жорстко висміяли ватажка ДНР

Бракує інтелекту: у Авакова жорстко висміяли ватажка ДНР
Джерело:  online.ua

Ватажок бойовиків так званої ДНР Олександр Захарченко в одній з газет сепаратистів був названий "почесним громадянином Донецька".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сепаратистський видання "Вечірній Донецьк".
Читайте також: Ватажок ДНР похвалився запуском заводу, в мережі іронізують: з'явилися фото і відео
У публікації фотографія Захарченко з'явилася поруч з декількома відомими особистостями - такими, як екс-головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу і глава НОК України Сергій Бубка.
Поява Захарченко в почесних громадян висміяв глава ГУ Нацполіції Донецької області В'ячеслав Аброськін.
"Ще недавно цей "продавець курятини" міг бачити деяких людей з цієї сторінки хіба що на екрані телевізора. Тепер же у нас він розміщений на стендах "їх розшукує поліція", а в "супердержаві" разом з таким же "діячем" Мартиновим рупори пропаганди іменують їх "почесними громадянами Донецька", - написав Аброськін на своїй сторінці в Facebook.
"Папір все стерпить, а ось особами точно не вийшли. Інтелекту бракує. І як були вони брудом, так брудом і залишаться. Пройдисвіти з ринку. Фашисти під час окупації теж друкували що попало і де попало, але час усе розставляє на свої місця", - додав він.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Олександр Захарченко повідомив про плани влаштувати "пряму лінію" з жителями підконтрольних Україні районів Донецької області.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?