Історія з бізнесменом, який роздає хліб в Росії, закінчилася несподівано
Категорія
Світ
Дата публікації

Історія з бізнесменом, який роздає хліб в Росії, закінчилася несподівано

Історія з бізнесменом, який роздає хліб в Росії, закінчилася несподівано
Джерело:  rusarminfo.ru

Бізнесмен-уродженець Вірменії Артак Акопян, який володіє в Єкатеринбурзі мережею продуктових магазинів, припинив роздавати безкоштовно хліб малозабезпеченим через кілька місяців після початку благодійної акції.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на rusarminfo.ru.


Бізнесмен розповів, що спочатку люди сприймали такий експеримент з вдячністю, але пізніше стали вимагати і влаштовувати скандали, якщо не отримували бажаного.


"Спочатку все йшло добре, без скандалів. Люди ходили, дякували. А потім покупці чомусь вирішили, що роздавати хліб безкоштовно - це наш обов'язок. Слово «безкоштовно» діяло на людей незрозумілим чином. На продавців кричали: "Ти мені що, така-сяка, хліб не залишила ?!", - сказав власник мережі магазинів.


Читайте також: Як працюють санкції: обман європейських друзів Путіна спростували цифрами


Користувачів соцмереж вразив результат благодійної акції.


"Пам'ятаєте хлопця який роздавав безкоштовно хліб людям? Припинив. Народ сів на голову і почав уже вимагати безкоштовноий хліб", - написав у Twitter користувач під ніком "Чіткий ТАСС".






Як повідомляв ONLINE.UA,  в російському місті Струніно власник магазину Мамуд Шавершян безкоштовно роздає хліб малозабезпеченим, за що регулярно стає об'єктом критики.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?