На Донбасі ледь врятували школярку, яка виконувала завдання "групи смерті"
Категорія
Події
Дата публікації

На Донбасі ледь врятували школярку, яка виконувала завдання "групи смерті"

На Донбасі ледь врятували школярку, яка виконувала завдання "групи смерті"

У Бахмуті Донецької області правоохоронці врятували 13-річну школярку, яка хотіла стрибнути з даху, виконуючи завдання "групи смерті".


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу поліції Донецької області.


У поліції повідомили, що однолітки школярки намагалися відмовити її від самогубства, але зрозумівши, що самостійно не впораються, викликали поліцейських. Правоохоронці рятують життя дівчинці вже вдруге.


Читайте також: Фальшивий лист про підліткову "групу смерті" наробив галасу в Україні 

Школярка 2003 року народження вже перебувала під пильною увагою поліцейських. Місяцем раніше, з'ясувавши, що дівчинка є активною учасницею «групи смерті», правоохоронці спільно з матір'ю і викладачами переконали її залишити всі можливі контакти з небезпечною грою. Але, мабуть, школярка не припинила спілкування з адміністратором "групи смерті".


"Сьогодні дівчинка разом зі своєю подругою вирішила погуляти по місту і пішла в район річки, де знаходяться недобудови. Вона, не пояснюючи нічого своїй подрузі, сама залізла на дах двоповерхової будівлі і, вставши на краю, хотіла накласти на себе руки. На заклики своєї подруги не реагувала. Страшну картину побачила компанія випадкових перехожих. Молоді хлопці вмовляли дівчинку відмовитися від намірів, після чого зателефонували в поліцію ", - повідомили правоохоронці.


На місце негайно прибула група швидкого реагування. Побачивши поліцейську машину, дівчина передумала стрибати і дала руку хлопцям.


Школярку доставили у відділ поліції. Фахівці заспокоїли дитини і з'ясовують причини, які могли змусити школярку повернутися до виконання завдань "групи смерті".


Як повідомляв ONLINE.UA,  київська поліція в рамках боротьби із "групами смерті", куратори яких через спілкування в мережі доводять дітей до самогубства, вимагає зі шкіл заяви від батьків про відсутність на тілі дитини пошкоджень.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?