Нічна стрілянина в центрі Києва: в поліції повідомили нові подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Нічна стрілянина в центрі Києва: в поліції повідомили нові подробиці

Нічна стрілянина в центрі Києва: в поліції повідомили нові подробиці
Джерело:  online.ua

В поліції повідомили, що внаслідок стрілянини 25 березня в центрі Києва  було поранено студенат, його прооперували. 

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "112-Украина".

За словами начальника відділу комунікації Головного управління Нацполіціі в Києві Оксани Блищик, постраждалий, студент 1998 року народження, перебуває в лікарні, його стан задовільний. У нього поранення гомілки. Під час операції лікарі вилучили гумову кулю.

Читайте також: Стрілянина в центрі Києва: з'явилося відео з місця події та нові деталі

Блищик розповіла, що спочатку перехожі повідомили в поліцію про стрілянину. Коли на місце прибули патрульні, вони знайшли гільзу і викликали слідчо-оперативну групу. В цей час з прибудинкової території виїхав автомобіль Volkswagen і з його боку був здійснений постріл, яким було поранено студента.


"Фактично це все сталося на очах співробітників поліції, які там знаходилися, вони звичайно відразу кинулися, щоб затримати стрілка, він, очевидно, знаходився в стані алкогольного сп'яніння, націлив зброю на правоохоронців", - сказала Блищик.


За словами Блищик, правоохоронці не застосовували зброю.


"Його вдалося затримати без єдиного пострілу, його товариш намагався чинити опір, ще один чоловік, який був водієм, спробував вгамувати товаришів, але вони його не слухали", - додала вона.


Стрілка і ще одного чоловіка доставили в Печерське управління поліції. Дії стрілка кваліфікують за статтею "хуліганство". Правова кваліфікація щодо його товариша ще не визначена.


Як повідомляв ONLINE.UA,  в центрі Києва, на вулиці Омеляновича-Павленка, неподалік від Києво-Печерської Лаври, 25 березня стался стрілянина, в результаті якої було поранено чоловіка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?