Путін не зупиниться: український міністр назвав три речі, які рухають Кремлем
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін не зупиниться: український міністр назвав три речі, які рухають Кремлем

Путін не зупиниться: український міністр назвав три речі, які рухають Кремлем
Джерело:  The Guardian

В одному з британських видань в колонці під назвою "Путін в своєму прагненні до нової Російської імперії не зупиниться на Україні" міністр закордонних справ України Павло Клімкін назвав три речі, які рухають Росією і президентом Володимиром Путіним.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Guardian.


"Перша - це "русскій мір"... це філософія, яка сходить до радянської епохи. Центральним у ный є переконання, що Україна є частиною великої Росії", - написав Клімкін.


За словами міністра, прагнення Росії до гегемонії не закінчується тільки на Україні. Це відноситься і до інших колишніъ держав і сателітам Радянського Союзу, і в більш широкому сенсі РФ прагне дестабілізувати ситуацію в решті Європи.


Другий фактор, на думку міністра, це гібридна війна, яка була представлена ​​з анексією Криму і вторгненням на Донбас.


Читайте також: Гвардія Путіна зростає: соцмережі посміялися над молодіжним рухом у Росії 

І по-третє, Росії не можна довіряти, Кремль поважає тільки силу і не знає інших способів переговорів.


"Український уряд фундаментально інший, але ми розуміємо образ мислення Кремля: Росія, і вам про це скаже будь-який дипломат, який має справу з Кремлем, поважає тільки силу і повинні бути тільки переговори з позиції сили і міжнародної солідарності", - пише Клімкін.


Також, на думку Клімкіна, Росія експлуатує слабкість в процесі двосторонніх переговорів, і також вона використовує слабкість Ради Безпеки ООН, де зловживає своїм правом вето як один з п'яти постійних членів.

Як повідомляв ONLINE.UA,  президент Росії Володимир Путін может спробувати використати проти України країни організації договору про колективну безпеку , щоб, зокрема, приховати військові злочини РФ,

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?