У Москві затримано авторів розслідування по Медведєву: у Навального повідомили деталі
Категорія
Світ
Дата публікації

У Москві затримано авторів розслідування по Медведєву: у Навального повідомили деталі

У Москві затримано авторів розслідування по Медведєву: у Навального повідомили деталі
Джерело:  Meduza

У Москві поліція затримала всіх співробітників Фонду боротьби з корупцією, яким керує опозиціонер Олексій Навальний, за організацію трансляції акцій протесту проти корупції в Росії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter співробітників Фонду.
За словами одного з працівників ФБК, поліція увірвалася в офіс організації та затримала всіх співробітників, які раніше провели розслідування і встановили, що керівник російського уряду є власником цілої низки розкішних маєтків по всьому світу.
Як заявив глава ФБК Роман Рубанов, поліція веде слідчі дії за статтею "збудження ненависті або ворожнечі".
Читайте також: На противника Путіна напали у Волгограді: з'явилося відео
Пізніше прес-секратерь фонду Кіра Ярмиш уточнила, що кримінальну справу порушено проти співробітника ФБК Леоніда Волкова, який вів пряму трансляцію протестів.
Перед затриманням поліцейський обговорював з провідним питання про те, чи був ефір "погоджено", при цьому питання, яким чином веб-трансляція масових акцій повинна бути узгоджена, він не уточнив.


Тим часом, стало відомо, що на акції проти корупції в центрі Москви було затримано понад 500 осіб.
"За даними на 17:00, затримано понад 500 осіб", - сказав ТАСС джерело в правоохоронних органах.
Також він припустив, що стосовно більшості затриманих будуть складені адміністративні протоколи за статтею "Порушення встановленого порядку організації або проведення зборів, мітингу, демонстрації, ходи або пікетування", а частину відпустять після бесіди.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що ОМОН застосував кийки для розгону акції проти корупції у центрі Москви.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?