Дорогий ремонт станції метро в Києві викликав бурю в мережі: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

Дорогий ремонт станції метро в Києві викликав бурю в мережі: з'явилися фото

Дорогий ремонт станції метро в Києві викликав бурю в мережі: з'явилися фото
Джерело:  online.ua

У Києві на станції метро "Лівобережна", де до Євробачення-2017 зробили дорогу реконструкцію, знайшли безліч ляпів в ремонті.


Про це заявив керівник проекту Prozorro.Продажі Олексій Соболєв, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його Facebook.


"Ремонт робили під Євробачення, щоб гості міста не так лякалися нашого метро. Як бачимо, вийшло жахливо", - наголосив Соболєв і додав, що в системі Prozorro значиться, що ремонт зробило ТОВ «Енергодарбудмеханізація» за суму майже в $1 млн (майже 27 мільйонів гривень).


Читайте також: Обрано нову назву одній зі станцій метро в Києві


"Відомо все: хто замовляв, контролював і виконував роботи, можете подивитися контракт, і оцінити відповідність роботи завданню (особливо цікаво відповідність пункту 2 контракту "якість робіт"). Чим більше розголос, тим більша ймовірність, що всім відповідальним дадуть суворих люлей, а роботу виправлять", - додав Соболєв.



Відзначимо, що користувачі мережі бурхливо прокоментували якість ремонту в столичному метро. Так, користувач Helen Leschenko написала: "Можна скільки завгодно відгуків залишити. Питання в іншому. Когось за це покарають після ваших відгуків?"


Olena Ursu: "В добірку "пекло перфекціоніста".


Dmytro Che: "Упевнений, що ніхто і нічого переробляти не буде. Гроші вже поділені, розпиляні і пішли кінцевому адресату".


Oleksandr Diachenko: "Реконструювали, реконструювали, та не виреконструювали".












Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що  в Києві до кінця 2017 з обороту зникнуть жетони, які використовувалися для оплати проїзду в метро.














Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?