Українцям показали потужне відео нової бойової техніки
Категорія
Україна
Дата публікації

Українцям показали потужне відео нової бойової техніки

Українцям показали потужне відео нової бойової техніки
Джерело:  Укроборонпром

У мережі з'явилося вражаюче відео випробувань українського бронетранспортера БТР-3ДА, оснащеного бойовим модулем "Штурм-М".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу "Укроборонпрому".
В ході випробувань перевірялися точність ведення вогню за допомогою цього модуля.
"Штатна мішень була розстріляна з різних відстаней з 30-мм гармати ЗТМ-1. Завдяки наведенню озброєння за допомогою сучасного цифрового комплексу, який оснащений лазерним далекоміром, а також стабілізатора гармати, вдається досягти високої точності і купчастості на всіх режимах вогню", - йдеться в повідомленні.
Читайте також: Як козаки на дискотеку їхали: відео з Донбасу вразило мережу
При цьому в корпорації додали, що бойовий модуль може вести одиночний вогонь, а також працювати в скорострільності режимі, випускаючи 330 пострілів в хвилину.
Крім того, бойовий модуль "Штурм-М" оснащений 7,62-мм кулеметом і автоматичним гранатометом, а також комплексом керованого озброєння "Бар'єр", який забезпечує бронепробивність не менше 800 мм, не враховуючи динамічний захист, на відстані до 5 км, що дозволяє знищувати будь-яку бронетехніку противника.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі з'явилося відео з випробувань нового БТР, який ганяли на різних швидкостях і в різних умовах на військовому полігоні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?