Ватажок ДНР зробив цікаву заяву щодо Януковича
Категорія
Україна
Дата публікації

Ватажок ДНР зробив цікаву заяву щодо Януковича

Ватажок ДНР зробив цікаву заяву щодо Януковича
Джерело:  L!fe #шоу

Ватажок бойовиків так званої ДНР Олександр Захарченко заявив, що не пустить на територію "Республіки" утікача-екс-президента України Віктора Януковича і колишніх членів його Партії регіонів.
Про це він заявив на брифінгу в Донецьку, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Life.ru.
"Зі зрадниками нам не по дорозі. Напевно, за фактом він ще президент України, адже він не здавав повноваження і те, що відбулося в Києві, - це незаконне захоплення влади. Все, що відбувається в ДНР зараз, його не стосується", - сказав Захарченко.

Читайте також: Янукович у Росії висловився про блокаду Донбасу
У свою чергу інший ватажок бойовиків Денис Пушилін додав, що Віктор Янкович міг вплинути на ситуацію в Україні в 2014 році, що "дозволило б уникнути військового конфлікту на Донбасі і людських жертв".
Як повідомляв ONLINE.UА, раніше співробітники Генпрокуратури України під час обшуків у людей з оточення Віктора Януковича виявили папери з підписом ватажка ДНР Олександра Захарченка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?