В окупованому Криму спалили українські сир і ковбаси: опубліковані фото
Категорія
Події
Дата публікації

В окупованому Криму спалили українські сир і ковбаси: опубліковані фото

В окупованому Криму спалили українські сир і ковбаси: опубліковані фото
Джерело:  fsvps.ru

Росіяни в окупованому Криму відібрали у ряду продавців сири і ковбаси, вироблені в Україні і країнах Європи, внесені до санкційного списку, після чого спалили їх в спеціальній печі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Россільгоспнагляду.
За даними відомства, інформація про продаж продуктів, заборонених в Росії, надійшла з Севастополя.
"Фахівці Управління провели перевірки діяльності індивідуальних підприємців, які здійснюють реалізацію харчових продуктів в ТЦ "Пасаж" на території ринку "Центральний". Були виявлені факти зберігання та реалізації сирів і ковбасних виробів виробництва країн Європейського Союзу (Німеччина, Франція, Італія, Польща, Данія, Голландія) і України, загальною вагою 373,6 кг", - заявили окупанти.
Читайте також: Скріпами не наїсися: в мережі висміяли тягу кримчан до українських продуктів
При цьому у продавців не було документів про походження продукції, а також ветеринарних сертифікатів. Крім того на продукції було відсутнє маркування російською мовою.
"Заборонена до ввезення в Росію продукція була вилучена з обігу та знищена шляхом спалювання в печі-інсенераторі "Бренер 500", - резюмували в Россільгоспнагляді.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі посміялися над історією з російською ковбасою і запропонували везти на півострів українські продукти.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?