Блокада Сбербанку Росії в Україні: зроблено важливу заяву
Категорія
Події
Дата публікації

Блокада Сбербанку Росії в Україні: зроблено важливу заяву

Блокада Сбербанку Росії в Україні: зроблено важливу заяву
Джерело:  online.ua

Активісти "Національного корпусу" заявили про тимчасове припинення блокади відділень російського "Сбербанку" в Україні.
Про це йдеться в заяві організації на сторінці в Facebook, повідомляє ONLINE.UA.
Читайте також: Смажений півень клюнув: мережа насмішили заяви Ощадбанку Росії
"Ми ведемо війну з Росією, а не українськими громадянами. Хоча нас дивує поведінка тих, хто на третій рік війни з РФ тримає в банках окупанта заощадження. Тому ми на короткий час розблокуємо відділення російських банків, розуміючи, що вкладниками в них, зокрема, стали звичайні громадяни", - сказано в заяві.
"Ми оголошуємо про підготовку наступного етапу банківської блокади. Її масштаби розширяться до повного припинення роботи всіх філій кривавого "Сбербанку Росії" в Україні", - повідомили активісти.
Як повідомляв ONLINE.UA, 13 березня активісти Національного корпусу "Азов" влаштували акцію протесту під будівлею Ощадбанку Росії в центрі Києва. Також представництва банку були заблоковані в кількох містах України - Запоріжжя та Тернополі.
22 березня стало відомо, що Національний банк України ввів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони, і заборонив дочірнім підприємствам російських банків проводити фінансові операції в користь материнських структур.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?