Війна на Донбасі: стало відомо про нові втрати українських військових
Категорія
Події
Дата публікації

Війна на Донбасі: стало відомо про нові втрати українських військових

Війна на Донбасі: стало відомо про нові втрати українських військових

Протягом доби 27 березня бойовики на Донбасі влаштували 58 обстрілів українських позицій, в результаті яких загинули двоє наших військових, ще п'ятеро отримали поранення.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО.
Найбільшу кількість обстрілів зафіксовано на Донецькому напрямку. Так, в районі Троїцького українців обстрілювала 122 мм артилерія. З мінометів калібру 120 мм бойовики вели вогонь по захисникам Авдіївки, Троїцького та Луганського. Міномети калібру 82 мм, гранатомети різних систем і великокаліберні кулемети противник застосовував у Авдіївці, Кам'янці, Пісках, Новгородському та Луганському.
Читайте також: Соратник Яроша пояснив, чому жінки в АТО воюють краще за чоловіків
На Маріупольському напрямку опорні пункти українських військ під Красногорівкою та Мар'їнкою ворог обстрілював з мінометів калібру 82 мм і гранатометів. По захисникам Новогригорівки та Водяного стріляли з великокаліберних кулеметів.
Морських піхотинців в Широкіно бойовики обстрілювали з зенітної установки ЗУ-23-2, а захисників Павлополя і Гнутово обстрілювали снайпери.
На Луганському напрямку позиції у Новозванівці обстріляли з 152 мм артилерії, а з мінометів калібру 120 мм – позиції під Кримським. З мінометів калібру 82 мм противник обстріляв захисників Новоолександрівка, а під Кряковкою бойовики стріляли з протитанкових гранатометів.
Українські військові для придушення вогню бойовиків були змушені відкривати вогонь у відповідь.
Як повідомляв ONLINE.UA раніше стало відомо про загибель двох українських військових внаслідок підриву на вибухівці біля Новолуганського.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?