Кібермайбутнє поруч: знаменитий Ілон Маск схвилював мережу заявою
Категорія
Технології
Дата публікації

Кібермайбутнє поруч: знаменитий Ілон Маск схвилював мережу заявою

Кібермайбутнє поруч: знаменитий Ілон Маск схвилював мережу заявою

Знаменитий бізнесмен Ілон Маск, відомий своїми успіхами у виробництві електромобілів і  запуску космічних кораблів, заснував компанію Neurallink, яка буде займатися розробкою зв'язку людського мозку з комп'ютером.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Wall Street Journal.
Засновник Tesla і SpaceX, зареєстрував нову компанію в липні 2016 року в Каліфорнії. За документами, вона буде займатися "дослідженнями у сфері медицини", а Маск займеться розвитком ідеї з передачі думок від людини до комп'ютера і в зворотний бік за допомогою електродів, підключених до мозку.
При цьому невідомо, чи буде Маск керувати Neurallink, або ж стане тільки фінансувати окремі проекти.

Читайте також: Space X успішно запустила ракету Falcon 9: вражаючі фото і відео
Як стало відомо, Neurallink вже почала набирати співробітників, в тому числі фахівців з дослідження мозку. У перспективі вони хочуть зайнятися розвитком людського інтелекту і лікуванням пов'язаних захворювань, наприклад паралічу.
У січні 2017 Маск написав в своєму Twitter, що готує анонс, присвячений "нейронному мереживу" і заявив, що розповість про це "можливо, наступного місяця".
Повідомлення про нові розробки Маска викликали великий ажіотаж в мережі.







Як повідомляв ONLINE.UA,  засновник компанії SpaceX, творець знаменитого електромобіля Tesla мільярдер Ілон Маск, провів діалог з прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом у соцмережі Twitter, висловивши готовність здійснити в Україні свій проект по збереженню відновлюваної енергії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?