Відомий російський співак госпіталізований у важкому стані
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Відомий російський співак госпіталізований у важкому стані

Відомий російський співак госпіталізований у важкому стані
Джерело:  L!fe #шоу

Російський співак і екс-соліст групи "Парк Горького" Микола Носков доставлений в лікарню у важкому стані.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на L!FE.
За інформацією видання, виконавця хіта "Это здорово" госпіталізували в ніч на 27 березня. Однак журналістам стало відомо про це тільки зараз. На даний момент співак перебуває в госпіталі в Підмосков'ї, де лікарі борються за його життя. У 61-річного артиста діагностували інсульт.
Читайте також: Знаменитий російський співак шокував зміною іміджу: опубліковані фото
Сьогодні, 28 березня, у прес-службі артиста повідомили, що Носкова готують до операції.
"В даний час Микола Іванович перебуває в клінічному госпіталі "Лапіно", де проходить курс інтенсивної терапії. Артист поступив у відділення у важкому стані, яке фахівцям вдалося стабілізувати. За результатами проведеного обстеження лікарі готують його до операції з видалення тромбу в шийному відділі", - сказано в повідомленні.
Як повідомляв ONLINE.UA,  24 березня стало відомо, що радянський і російський актор Михайло Жигалов потрапив до лікарні через проблеми з серцем.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?