Туга за Лондоном дуже схожа на інфаркт: новина про Насірова насмішила мережу
Категорія
Події
Дата публікації

Туга за Лондоном дуже схожа на інфаркт: новина про Насірова насмішила мережу

Туга за Лондоном дуже схожа на інфаркт: новина про Насірова насмішила мережу

У мережі посміялися над висновками МОЗ з приводу стану відстороненого голови Державної фіскальної служби Романа Насірова, який намагався симулювати інфаркт під час затримання слідчими Національного антикорупційного бюро.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на користувачів соціальних мереж.
"Мало хто знає, але фуагрову недостатність в організмі можна легко переплутати з серцевою. А туга за Лондоном взагалі виглядає один в один як інфаркт", - з сарказмом написав у своєму Facebook журналіст Михайло Ткач.
Читайте також: На що вистачило б застави Насірова: з'явилася цікава інфографіка







Нагадаємо, Романа Насірова підозрюють в пособництві втікачеві нардепу Олександру Онищенку і завданні Україні збитків на суму в близько 2 млрд грн.
Після того, як стало відомо про підозри з боку НАБУ, Насіров вирушив на лікування в лікарню "Феофанія", де у нього діагностували проблеми з серцем.
7 березня суд постановив затримати Романа Насірова на 60 днів з правом внесення застави в 100 млн грн, і ввечері 16 березня чиновник вийшов на свободу після того, як необхідну суму принесла його дружина.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?