"Правий сектор" зробив гучну заяву щодо справи Вороненкова
Категорія
Події
Дата публікації

"Правий сектор" зробив гучну заяву щодо справи Вороненкова

"Правий сектор" зробив гучну заяву щодо справи Вороненкова

У мережі повідомили про зникнення Ярослава Левенця, якого називали спільником убивці екс-депутата російської Держдуми Дениса Вороненкова.
Про це заявив глава прес-служби "Правого сектора" Артем Скоропадський, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його Facebook.
За його словами, Левенця забрали на допит в прокуратуру через п'ять годин після вбивства Вороненкова, а після цього він зник і досі не виходить на зв'язок.
За інформацією Скоропадського, в 2014 році Левенець вступив до лав Добровольчого українського корпусу "Правого сектора" і поїхав на передову в зону АТО, а з початку 2015 року перейшов до батальйону "Донбас".

Читайте також: Це найскладніший ворог: волонтер пояснив проблему з вбивцею Вороненкова
У свою чергу дружина Левенця повідомила, що за 8 днів до вбивства Вороненкова її чоловік був затриманий на вокзалі поліцією, відвезений у відділок, а пізніше відпущений. У день вбивства Вороненкова вона говорила телефоном з чоловіком близько 11:00 (вбивство було скоєно о 11:30).
Левенець говорив, що приїхав до Києва у справах, і йому треба побувати в прокуратурі.
У день вбивства вона зателефонувала чоловікові ввечері, але його телефон був відключений. Тоді вона зателефонувала його приятелеві, який сказав, що недавно говорив з ним, і що по телефону Левенець сказав, що був на допиті в прокуратурі приблизно о 16:00-17: 00 годині, тобто через 5-6 годин після вбивства. Після цього він зник.
"Я не роблю висновків, я розповідаю те, що мені вдалося дізнатися. Телефон у нього відключений досі, де він - ніхто не знає. Ми з дружиною Ярослава з'ясували, що 23.03.2017 о 15:40 у Ярослава відбулася ще одна зустріч в Києві. Свідки є, є їх контакти", - написав Скоропадський.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі повідомили про те, що правоохоронці оголосили в розшук Ярослава Левенця, якого підозрюють в причетності до вбивства Вороненкова.
Нагадаємо, 23 березня колишній учасник батальйону "Донбас" Павло Паршов декількома пострілами застрелив Дениса Вороненкова, а також поранив його охоронця. Однак той зумів в свою чергу поранити і Паршова. Через кілька годин кілер помер на операційному столі.
Увечері 24 березня стало відомо, що охоронець Вороненкова, як і раніше, в стані медикаментозного сну в одній з лікарень Києва.
Також в мережі виклали відео моменту вбивства Вороненкова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?