У київському метро спіймали чоловіка з оберемком гранат: опубліковані фото
Категорія
Події
Дата публікації

У київському метро спіймали чоловіка з оберемком гранат: опубліковані фото

У київському метро спіймали чоловіка з оберемком гранат: опубліковані фото

У Києві на станції метро «Вокзальна» працівники поліції затримали чоловіка, у якого вилучили п'ять гранат, дев'ять запалів, димову шашку, сотню патронів і два ножі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції в Києві.
Відзначається, що співробітник управління поліції метрополітену, який ніс службу на станції метро «Вокзальна», зауважив у вестибюлі підозрілого молодика і запросив до кімнати поліції. Під час особистого огляду слідчо-оперативна група виявила в його сумці димову шашку, сотню патронів калібру 7,62 мм, дві гранати Ф-1, три гранати РГД-5, 9 запалів і два ножі.
Правоохоронці встановили особу зловмисника - це 22-річний уродженець Хмельницької області, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності. Він повідомив слідству, що знайшов боєприпаси в поїзді, в якому недавно їхав.

Читайте також: 8 місяців у заручниках: Аваков оголосив про гучний успіх поліції, з'явилися фото і відео
Слідчим відділом управління поліції метрополітену ГУ Нацполіції в місті Києві розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.
Зловмисника затримали в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України, вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Вилучені боєприпаси відправлені на експертне дослідження. Фігуранту загрожує до семи років позбавлення волі.




Як повідомляв ONLINE.UA,  в Києві озброєний чоловік викрав такси разом із водієм.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?