Названо число росіян, які хочуть визнання ДНР-ЛНР
Категорія
Світ
Дата публікації

Названо число росіян, які хочуть визнання ДНР-ЛНР

Названо число росіян, які хочуть визнання ДНР-ЛНР

Чверть населення Росії підтримало б визнання незалежності так званих ЛНР-ДНР.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російські ЗМІ.
Читайте також: До війни питання мови в Донецькій області було на 12-му місці - соціолог Ірина Бекешкіна
Дані про підтримку "ЛНР-ДНР" опублікували після проведення соціологічного дослідження Всеросійського центру вивчення громадської думки (ВЦИОМ).
За даними ВЦИОМ, 25 відсотків респондентів вважають, що Росія повинна визнати незалежність "ДНР-ЛНР", ще 24 відсотки виступають за їх приєднання до РФ. При цьому 30 відсотків опитаних вважають, що Москва не має втручатися в те, що відбувається в Україні.
Дев'ять відсотків визнали необхідною допомогу Росії в розширенні автономії "республік" в складі України. Варіант відповіді, що припускає, що Кремль повинен допомогти Києву відновити контроль над ОРДЛО, обрали 4 відсотки учасників опитування.
Повідомляється, що в опитуванні, результати якого є в розпорядженні агентства, брали участь 1,2 тисячі росіян у віці від 18 років.
У мережі бурхливо відреагували на результати соцопитування.




Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що в Росії не збираються визнавати так звані ДНР і ЛНР, Москва намагається працювати в рамках Мінських угод.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?