Саакашвілі звинуватили у брехні щодо одеського хабарника: опубліковані документи
Категорія
Події
Дата публікації

Саакашвілі звинуватили у брехні щодо одеського хабарника: опубліковані документи

Саакашвілі звинуватили у брехні щодо одеського хабарника: опубліковані документи
Джерело:  online.ua

Колишнього главу Одеської ОДА Міхеїла Саакашвілі звинуватили у брехні щодо затриманого напередодні за хабар чиновника адміністрації Сергія Помазана.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналіста Ігоря Кисельова.
Читайте також: Соратниц я Саакашвілі розбурхала мережу гучною звісткою
Саакашвілі на своїй сторінці в соцмережі заявив, що звільнив корупціонера, коли був главою області, однак, уже після того, як покинув свій пост, чиновника нібито відновили на роботі.
"Цього суб'єкта я звільнив через підозри в корупції. Після мого відходу його відновили, і ось результат", - написав екс-глава ОДА в Одеській області.


Журналіст же в свою чергу навів докази того, що Саакашвілі каже неправду.
"Поспішаю аргументовано і документовано повідомити, що двічі колишній (президент і губернатор) МІХЕЇЛ СААКАШВІЛІ брехун!" - написав Кисельов.
"Внизу ви зможете прочитати документи, де Саакашвілі і брав на роботу Сергія Помазана, і відновлював його на посаді. Відійдемо від особистості затриманого, не суть поста. Важливо інше. Я і тоді був упевнений, що Ніколозович вже давно не розрізняє, де популізм, а де брехня, Зараз просто вдалося це продемонструвати наочно. Сподіваюся, це колишнє непорозуміння, вже ніколи не з'явиться в Одесі або Одеській області в ранзі більше, ніж відпочиваючий..." - додав він і надав копії документів.




Як повідомляв ONLINE.UA, в Одесі Малиновський районний суд виніс рішення у справі про корупцію на Одеській митниці, згідно з яким екс-глава відомства і соратниця Саакашвілі Юлія Марушевська визнана невинною в неправомірному призначенні премії в розмірі 500 гривень на честь 8 березня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?