Російський слід в інциденті з Польщею: у Порошенка розкрили гучні подробиці
Категорія
Політика
Дата публікації

Російський слід в інциденті з Польщею: у Порошенка розкрили гучні подробиці

Російський слід в інциденті з Польщею: у Порошенка розкрили гучні подробиці

Прес-секретар президента Петра Порошенка Святослав Цеголко навів докази того, що в обстрілі Генконсульства Польщі у Луцьку, яке сталося в ніч на 29 березня, простежується російський слід.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Цеголка.
"Ще одна ознака російського сліду в нападі на Генеральне консульство Польщі в Луцьку. Російські спецслужби спробували від імені України організувати ввечері телефонна розмова з Анджеєм Дудою (президент Польщі - ред.)", - написав він.

Читайте також: З кожним днем все цікавіше: соцмережі розбурхав обстріл Генконсульства Польщі
Цеголко додав, що "так звані "пранкери" не знали, що розмова вже відбулася, а канцелярія Президента Польщі в постійній координації з Адміністрацією Президента України".



Як повідомляв ONLINE.UA у Львівській області на акції протесту вийшли нібито представники польських громад, які "обурені та перелякані" обстрілом консульства Польщі в Луцьку. При цьому на коментарі обурених водіїв, які не могли проїхати по трасі, учасники акції відповідали російською мовою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?