У Дніпрі маршрутник принизив ветерана АТО: мережа кипить
Категорія
Події
Дата публікації

У Дніпрі маршрутник принизив ветерана АТО: мережа кипить

У Дніпрі маршрутник принизив ветерана АТО: мережа кипить

У Дніпрі розгорівся скандал після того, як водій маршрутки в грубій формі відмовив ветерану АТО в безкоштовному проїзді по посвідченню учасника бойових дій.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook бійця АТО Артура Сіденко.
Як розповів Сіденко, водій маршрутки на маршруті №155 в грубій формі відмовив у проїзді ветерану АТО Марії Ковальчук. Водій не тільки відмовився везти дівчину, але і вибухнув промовою на підтримку президента Росії Володимира Путіна і його агресії проти України.
"Діалог приблизно був такий: "Шо ти мені уту бумажку сунеш?!!! Заї*ли!!!!... Виродки, самі розв'язали війну, а ми нормальні страждаємо!!!!... Що вам Путін поганого зробив, чого ви на нього гоните? !!!... без вас, бандерівців, ми всі жили добре!!! Так ви бл*ть і воювати, виродки, не можете, а тільки махати цими папірцями, якими тільки о*ко витерти можна !!!.... Та якби Путін захотів, вам би вже всім був б пи*дець і він давно був би тут, приїхав би на танках!!!"- процитував водія маршрутки Сіденко.
Він додав, що останнім часом прихильники так званого "руського миру" занадто вільно почуваються в Україні.
"Якщо влада і правоохоронні органи не справляються зі своїми завданнями щодо збереження цілісності держави, може народу потрібно взяти на себе цю функцію і навчити любити і поважати ту землю, яку своїми копитами топчуть ці тварюки?" - зазначив він.

Читайте також: Шокуючий випадок з ветераном АТО в Києві обурив мережу: з'явилося відео

Варто відзначити, що після інциденту водій маршрутки був звільнений.


Користовачі мережі обурені даним інцидентом.




Як повідомляв ONLINE.UA, в Дніпрі багатодітну вдову бійця АТО, який захищав Донецький аеропорт і загинув три місяці тому на Світлодарській дузі, побили через українську мови.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?