Ситуація на Донбасі: в штабі розповіли про нові втрати сил АТО
Категорія
Події
Дата публікації

Ситуація на Донбасі: в штабі розповіли про нові втрати сил АТО

Ситуація на Донбасі: в штабі розповіли про нові втрати сил АТО
Джерело:  online.ua

29 березня ситуація в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі була напруженою: зафіксували 83 обстріли, в результаті яких загинуло двоє українських військових, ще троє постраждали.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО.


Читайте також: Війна на Донбасі: стало відомо про нові втрати українських військових


На Маріупольському напрямку бойовики стріляли по Водяному, Гнутове і Широкино з артилерії 122 мм калібру, по Гнутове також вели вогонь з мінометів 120 мм калібру, а по Водяному, Мар'їнці та Павлополю, - з мінометів 82 мм калібру, великокаліберних кулеметів і гранатометів. В районі Водяного також зафіксували роботу танків, в Широкино, - БМП, близько Гнутове і Водяного працювали ворожі снайпери.


На Донецькому напрямку терористи стріляли з артилерії 152 мм калібру по Троїцькому, в районі Авдіївки, Луганського та Троїцького, - з мінометів 120 мм калібру, близько Авдіївки, Опитного і Кам'янки, - з мінометів 82 мм калібру. Позиції ЗСУ поблизу Невельського і Кам'янки обстрілювали з гранатометів і кулеметів. Близько Троїцького працював танк, у Луганського, - БМП.


В результаті бойових дій в районі Луганського загинув український військовослужбовець. Попередньою причиною смерті називають попадання кулі ворожого снайпера.


На Луганському напрямку бойовики застосували артилерію 122 мм калібру у Калинове-Попасної, міномети 120 мм калібру, БМП і гранатомети у Кримського, гранатомети і великокаліберні кулемети близько Новоолександрівки і Станиці Луганської.


В результаті обстрілу мінометів 120 мм калібру під Попасною Луганської області також був поранений боєць АТО, який був терміново доставлений в Попаснянську міську лікарню, але помер від отриманих важких осколкових поранень.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в зоні АТО на Донбасі двоє українських військових загинули, підірвавшись на міні біля селища Новолуганське.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?