Провокація з "поляками" на Львівщині: СБУ дали серйозну пораду
Категорія
Події
Дата публікації

Провокація з "поляками" на Львівщині: СБУ дали серйозну пораду

Провокація з "поляками" на Львівщині: СБУ дали серйозну пораду
Джерело:  online.ua

Служба безпеки України після провокації з "поляками" у Львівській області повинна віднести забезпечення безпеки громадян Польщі в Україні до пріоритетних завдань.
Думку про це висловив журналіст і мандрівник Євген Іхельзон, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його Facebook.
"Слідом за нападом на консульство Польщі в Луцьку і зрежисованими демонстраціями нібито поляків може послідувати більш серйозний удар на цьому фронті. Безпека громадян Польщі в Україні - це пріоритет СБУ найближчим часом", - підкреслив Іхельзон.

Читайте також: З кожним днем ​​все цікавіше: соцмережі розбурхав обстріл Генконсульства Польщі
"В тему вигаданого українсько-польського конфлікту включені всі російські агенти в Україні та зарубіжжі. Акції можуть здійснювати як "патріоти-ідіоти", так і прямі агенти, чим безглуздіше, тим краще для картинки "Russia today", - продовжив він.
"Мета - показати, що Україна небезпечна для всіх сусідів, не тільки для Росії. Розгул бандитизму, нацизму, і так далі", - зазначив журналіст.
Нагадаємо, в ніч на 29 березня в Луцьку невідомі обстріляли приміщення Генконсульства Польщі.
Як повідомляв ONLINE.UA, після обстрілу Генконсульства Польщі активісти перекрили дорогу Львів-Варшава. При цьому в акції протесту "поляків" виявили явний російський слід.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?