Масштабна пожежа в Києві: рятувальники розповіли подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Масштабна пожежа в Києві: рятувальники розповіли подробиці

Масштабна пожежа в Києві: рятувальники розповіли подробиці
Джерело:  kyiv.dsns.gov.ua

Рятувальники розповіли подробиці масштабної нічної пожежі на Осокорках в Києві
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ДСНС в Києві.
"На момент прибуття рятувальників площа пожежі становила приблизно 3000 кв. м. О 0:50 пожежу локалізовано, а о 1:40 на площі 4000 кв. м ліквідовано", - йдеться в повідомленні.
До гасіння пожежі було залучено 5 одиниць основної та спеціальної техніки Київського гарнізону та 3 одиниці від рятувальників Київської області.

Читайте також: На Прикарпатті спалахнула потужна пожежа з вибухами: з'явилися фото
Прес-секретар ГУ ДСНС в м.Києві Світлана Водолага розповіла в ефірі телеканалу 112 Україна, що наразі є дві версії виникнення пожежі.
"Причинами пожежі займаються правоохоронні органи, однак версій, як завжди, небагато, це або умисний підпал, або необережне поводження з вогнем. Згідно з чинним законодавством, правоохоронним органам дається 10 днів на розслідування причин виникнення пожежі", - сказала вона.
За її словами, під час пожежі ніхто не постраждав, пожежу повністю загасили о 1:50. На питання про те, чи є повторні ризики загоряння, Водолага відповіла:
"Ризики (повторного загоряння, - ред.) є, тому що за минулу добу рятувальники виїжджали на ліквідацію пожеж на відкриті території сміття, очерету 20 раз по всьому Києву. Зараз проблема не тільки в столиці, а й у всій Україні", - зазначила прес-секретар ГУ ДСНС в Києві.
Як повідомляв ONLINE.UA, причиною масштабної пожежі в районі Осокорків у Києві назвали загоряння сухої трави та сміття.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?