У Києві жорстоко побитий чиновник: з'явилися фото з місця події
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві жорстоко побитий чиновник: з'явилися фото з місця події

У Києві жорстоко побитий чиновник: з'явилися фото з місця події

Київська поліція розшукує невідомих, які жорстоко побили битами і вистрілили в заступника директора державного підприємства.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу поліції Києва.
Подія сталася ввечері 29 березня в Дніпровському районі Києва.
Повідомлення про стрілянину на вулиці Микільсько-Слобідській надійшло правоохоронцям о 22:28.
Читайте також: Названа причина масштабної по жежі в Києві: з'явилися нові фото і відео
На місці події до поліцейських звернувся 51-річний чиновник. Директор держпідприємства розповів, що він разом з сином, який був за кермом «Фольксваген Пассат», заїхав у двір будинку і вийшов з машини. Несподівано з автомобіля «БМВ», який був припаркований неподалік, вибігли двоє чоловіків в балаклавах і почали бити його битами. Після чого невідомі повалили чиновника на землю, при цьому один із нападників зробив кілька пострілів. Також невідомі пошкодили «Фольксваген» потерпілого і зникли.
Слідчо-оперативна група провела огляд місця події і вилучила три гумові кулі, а також опитала свідків і місцевих жителів. Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.
Постраждалого чиновника доставили в лікарню з вогнепальними пораненнями спини і множинними саднами тіла.
Слідчі розглядають професійну діяльність потерпілого як основну версію нападу.
Як повідомляв ONLINE.UA, у Вишгородському районі Київської області проти чоловіка, який застрелив грабіжника, що увірвався в його будинок, відкрили кримінальне провадження за перевищення заходів самооборони.









Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?