Путін з Медведєвим в Арктиці стали героями жартів і фотожаб
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін з Медведєвим в Арктиці стали героями жартів і фотожаб

Путін з Медведєвим в Арктиці стали героями жартів і фотожаб
Джерело:  online.ua

Президент Росії Володимир Путін і прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв відвідали архіпелаг Земля Франца-Йосипа, фото глав РФ в Арктиці розсмішили користувачів мережі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на користувачів Twitter.
Читайте також: Пу тін став героєм міткою карикатури
Глав держави і уряду РФ супроводжував міністр оборони Сергій Шойгу і міністр природи Сергій Донський. При цьому, в ході візиту Путін з чиновниками побував у крижаній печері, де вирізав кілька шматків з крижаної брили.
Візит Путіна в Арктику викликав бурхливе обговорення і жарти в мережі. Так користувач Татіана Макова написала: "Путін озброївся льодорубом і висік осколки з брили в крижаній печері в Арктиці. Медведєву стало тривожно :))".
Читайте також: Не повертайся! У соцмережах посміялися над поїздкою Путіна в Арктику, з'явилися фото і відео



Безвіз Лукашэнкі‏: "А по-моєму Путін показово приволік з собою Пєскова і Медведєва в Арктику))) Особливо 2-го) Мовляв, хлопці, будете пустувати - вижену з Кремля)".




Elena Mortikova: "Льодоруб - зброя відмороженого Путіна".
Leo-Cat: "Чекаємо повідомлень про теплу зустріч Путіна з білим ведмедем або порятунок ним ведмедика з іклів зухвалого моржа".




Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Дмитро Медведєв і Володимир Путін їли юшку з рибалками на острові Липно в Новгородській області, чим розсмішили соцмережі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?