У своїх традиціях: у Авакова відповіли Росії щодо справи Вороненкова
Категорія
Події
Дата публікації

У своїх традиціях: у Авакова відповіли Росії щодо справи Вороненкова

У своїх традиціях: у Авакова відповіли Росії щодо справи Вороненкова
Джерело:  online.ua

Радник глави МВС України Зорян Шкіряк зневажливо прокоментував відкриття кримінальної справи в Росії за фактом вбивства екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова.
Він переконаний, що вбивство колишнього депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова є черговою "політичною розправою".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "112 Україна".
"Слідчий комітет Російської Федерації діє в своїх традиціях: самі винесли вирок і здійснили цинічну розправу, фактично страту Дениса Вороненкова руками громадянина України. Зараз самі порушили справу... Не важливо, що вони там порушують, це їх особиста справа", - заявив в ефірі телеканалу радник глави МВС.
Читайте також: "Пра вий сектор" зробив гучну заяву щодо справи Вороненкова
Шкіряк також повідомив, що у правоохоронців є інформація про одного спільника вбивці, "однак виключати не можна нічого".
"Переконаний, що сьогодні у слідства є хороші просування вперед. Справа перебуває на особистому контролі генпрокурора... Зараз здійснюються всі оперативно-слідчі дії для з'ясування можливого місцезнаходження і затримання можливого спільника/ів вбивці Вороненкова", - заявив радник Авакова.
Нагадаємо, екс-депутат Держдуми Росії Денис Вороненков був застрелений в центрі Києва, на вулиці Пушкінській, після виходу з готелю "Прем'єр-Палас".
Як повідомляв ONLINE.UA, убивцю екс-депутата Держдуми Росії Дениса Вороненкова Павла Паршова поховали в Павлограді Дніпропетровської області за незвичним обрядом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?