У відомстві Насірова нове затримання: стали відомі подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

У відомстві Насірова нове затримання: стали відомі подробиці

НАБУ
У відомстві Насірова нове затримання: стали відомі подробиці

У четвер, 30 березня, був затриманий начальник одного з департаментів Державної фіскальної служби України, яким до недавнього часу керував Роман Насіров, підозрюваний у завданні державі збитків в 2 млрд грн.
Про це заявив глава Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду", яка цитує "Українські новини".
"Сьогодні прокурорами САП було погоджено підозру керівнику департаменту погашення зобов'язань ДФС України, і він був уже затриманий", - сказав він.
При цьому Холодницький додав, що зараз тривають слідчі дії.
Читайте також: На що вистачило б застави Насірова: з'явилася цікава інфографіка
"Зараз будемо визначатися з превентивним заходом і іншими процесуальними моментами", - заявив спецпрокурор.
Відзначимо, що, за даними офіційного сайту ДФС, керівником департаменту погашення зобов'язань є Володимир Костянтинович Новиков, який працює в центральному апараті ДФС з 2014 року.
Як повідомляв ONLINE.UA, 7 березня був заарештований глава ДФС Роман Насіров, який підозрюється в завданні держави збитку на 2 млрд гривень.
Чиновнику встановили заставу в розмірі 100 млн гривень, яка пізніше була внесена його родичами, і Насіров вийшов з-під варти 16 березня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?