Після конфузу на "Оскарі" зміняться правила церемонії
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Після конфузу на "Оскарі" зміняться правила церемонії

Після конфузу на "Оскарі" зміняться правила церемонії
Джерело:  BBC

Організатори премії "Оскар" продовжать користуватися послугами компанії, яка стала винною в скандалі, що трапився на останній церемонії вручення премій. Однак правила церемонії ужорсточаться.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на BBC.
Нагадаємо, на 89-й церемонії вручення нагород премії "Оскар" замість "Місячного світла" кращим фільмом був оголошений мюзикл "Ла-ла Ленд".
Винуватцем конфузу був названий керуючий партнер компанії PriceWaterhouseCoopers Брайан Куллінан, який переплутав конверти. У момент виявлення помилки Куллінан і його колега Руїз діяли недостатньо швидко, щоб виправити ситуацію.

Читайте також: Конфуз на "Оскар і": в мережі з'явилася кумедна карикатура
Зараз стало відомо, що в компанії введені нові правила, зокрема, забороняють використання будь-яких мобільних пристроїв за лаштунками церемонії.
Подейкують, що саме захопленість одного з їхніх співробітників, Брайана Куллінана, соціальними мережами стала причиною помилки в цьому році. У момент оголошення "Кращого фільму" його сфотографували зі смартфоном в руках - Куллінан якраз викладав в мережу знімок актриси Емми Стоун.
Крім того, згідно з новими правилами компанії, в церемонії тепер братимуть участь не два, а три співробітники PriceWaterhouseCoopers. Третій співробітник перебуватиме в кімнаті режисера протягом усієї церемонії вручення.
Як повідомляв ONLINE.UA, в лютому в Лос-Анджелесі пройшла 89-а церемонія вручення нагород премії "Оскар" за заслуги в галузі кінематографу за 2016 рік. Головну премію отримав фільм "Місячне світло".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?