Бої в зоні АТО: штаб повідомив радісну звістку
Категорія
Події
Дата публікації

Бої в зоні АТО: штаб повідомив радісну звістку

Бої в зоні АТО: штаб повідомив радісну звістку

В зоні АТО на Донбасі впродовж 30 березня бойовики влаштували 37 обстрілу українських позицій, в результаті яких поранення отримали четверо воїнів, але, на щастя, обійшлося без загиблих.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО.
На Донецькому напрямку найгарячіше було в районі Луганського, де бойовики застосували артилерію калібру 122 мм, міномети калібру 120 мм і 82 мм, озброєння бойової машини піхоти, гранатомети і великокаліберні кулемети.
З мінометів калібру 120 мм і 82 мм бойовики обстріляли українські позиції під Троїцьким, а з 82 мм мінометів - Кам'янку. По опорним пунктам наших військ в районі Авдіївки вів вогонь танк, під Опитним – БМП, з великокаліберних кулеметів обстрілювали захисників Невельського.
Читайте також: Втрати сил АТО на Донбасі: з'явилися нові подробиці та відео
На Маріупольському напрямку бойовики обстрілювали з 82-мм мінометів і БМП позиції українців під Мар'їнкою, з БМП стріляли також під Широкіно, а біля Новотроїцького активізувалися ворожі снайпери.
На Луганському напрямку бойовики вогнем мінометів калібру 120 мм накривали опорні пункти поблизу Троїцького, а з мінометів калібру 82 мм позиції під Новоолександрівкою. Гранатомети різних систем ворог застосував в районі Станиці Луганської, Валуйського, Троїцького, Попасній і Новозвановки.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо про розпорядження президента України Петра Порошенка щодо підготовки українських військових до режиму припинення вогню, котрий почнеться з 1 квітня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?