Порошенко анонсував хороші новини від ЄС та МВФ і назвав дати
Категорія
Економіка
Дата публікації

Порошенко анонсував хороші новини від ЄС та МВФ і назвав дати

Порошенко анонсував хороші новини від ЄС та МВФ і назвав дати
Джерело:  president.gov.ua

Президент України Петро Порошенко анонсував, що наступного тижня Україна отримає 600 мільйонів євро макрофінансової допомоги від Євросоюзу, а також транш в мільярд доларів від МВФ.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу глави держави.
"Маю приємність повідомити новину, що наступного тижня, з 3 по 7 квітня, на рахунку України мають надійти, нарешті, 600 млн євро макрофінансової допомоги", - сказав він.
Також Порошенко додав, що "на понеділок призначено засідання правління Міжнародного валютного фонду, де також буде прийнято рішення про надання нам траншу 1 млрд доларів".
Читайте також: У Порошенка вказали на важливий момент в рішенні МВФ щодо України: соцмережі киплять
"Це значно посилить золотовалютні резерви країни та бюджетну стабільність держави", - заявив президент.
Нагадаємо, 19 березня МФВ переніс розгляд виділення чергового траншу Україні, яке повинно було відбутися на засіданні Ради директорів 20 березня.
Як повідомляв ONLINE.UA, у Мінфіні заявили, що розгляд виділення нового траншу перенесено на короткий строк і буде призначено після уточнення макроекономічних прогнозів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?