Відомий бойовик здивував числом злочинців у "армії ДНР": з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

Відомий бойовик здивував числом злочинців у "армії ДНР": з'явилося відео

Відомий бойовик здивував числом злочинців у "армії ДНР": з'явилося відео

Колишній ватажок банди "Восток" Олександр Ходаковський зізнався, що кожен третій бойовик в так званій ДНР є злочинцем.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його заяву російському інтернет-медіа "Народ-ТБ".
"Настя, ти ж сама знаєш, хто туди йшов. 30% людей сиділи, злочинці, які, в принципі, не носять в собі такої свідомості, як штатні військовослужбовці", - сказав бойовик, пояснюючи, чому в ДНР прийнято саджати один одного в підвали.
Крім того, колишній ватажок підтвердив і те, що ДНР набирають в свої ряди і ув'язнених з виправних колоній.
Читайте також: Спійманий на Донбасі "поліцейський ДНР" розповів, як катував людей
"Є позитивні прецеденти, коли судова система виносить рішення про зняття судимості з тих людей, які сплатили кров'ю за свої злочини і не відбули до кінця термін, пішовши в "ополчення". Такі прецеденти є", - заявив він.


Відомий український блогер Денис Казанський у своєму Facebook прокоментував заяви Ходаковського: "Не те, щоб ми цього не знали... Але все ж офіційне підтвердження з перших вуст завжди пригодиться".
"Виходить непогана статистика. 30% тих, що воювали за ДНР - злочинці, ще близько 40% - громадяни Росії. Ось вам і "повсталий Донбас"... Все те, що три роки тому називали "бруднім наклепом українських ЗМІ", з часом підтверджується самими сепаратистами. З самого початку ми говорили правду про цей конфлікт. Історія все розставила по своїх місцях", - зазначив Казанський.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше президент України Петро Порошенко зізнався, що не вірить у домовленості з бойовиками, котрі пообіцяли дотримуватись режиму припинення вогню з 1 квітня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?