Новий наступник? На фото з Путіним в Арктиці побачили цікавий момент
Категорія
Світ
Дата публікації

Новий наступник? На фото з Путіним в Арктиці побачили цікавий момент

Новий наступник? На фото з Путіним в Арктиці побачили цікавий момент

В мережі бурхливо обговорюють фото керівництва Росії, зроблені в Арктиці, коли президент РФ Володимир Путін, голова уряду Дмитро Медведєв та міністр оборони Сергій Шойгу вийшли в червоних куртках, на яких були вишиті їх прізвища з ініціалами, а колишній глава Адміністрації Путіна Сергій Іванов - у сірому пуховику.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook російського блогера Олени Рыковцевой.
"У всіх цих фотосесіях, звичайно, звертають на себе увагу куртки, шапки і нашивки. Беруть Участь: Медведєв, Іванов, Шойгу, Путін. У Шойгу з Медведєвим вушанки однакові. У Путіна, ну ясно, що індивідуальна бейсболка, хай зло бабусі отмораживает вуха", - написала вона.
При цьому блогер зазначає, що "Медведєва можна впізнати по нашивці, Шойгу можна, навіть Путіна можна, Іванова не можна!!"
Читайте також: Путіна в Арктиці зустріли картою з українським Кримом: опубліковано фото
"Типу навіщо, його і так всі знають?! У всьому окремий, у всьому особливий, щось затіває!! Він своє слово ще скаже, згадаєте моє слово))", – резюмувала вона.


Тим часом, у коментарях зробили цікаве припущення про причини такої відмінності.







Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Путіна та Медведєва з їхнім фото з Арктики зробили героями яскравих фотожаб.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?