Глобальна катастрофа: погрози Путіна через Україну схвилювали мережу
Категорія
Світ
Дата публікації

Глобальна катастрофа: погрози Путіна через Україну схвилювали мережу

Глобальна катастрофа: погрози Путіна через Україну схвилювали мережу
Джерело:  rbc.ua

Президент Росії Володимир Путін пригрозив США можливістю "глобальної катастрофи" у разі конфлікту Москви і Вашингтона через Україну.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РБК-Украина.
"Якщо ми будемо намагатися такими небезпечними засобами, як регіональні конфлікти, кого-то стримувати, це може привести до глобальних катастроф, глобальних конфліктів", - заявив Путін.
За його словами, "в тих же Штатах, і десь в інших місцях є думка (ми знаємо про це, напевно), що чим гірше відносини між Росією і Україною, тим краще для них, тому що це послаблює Росію".
Читайте також: Путін змінює курс: в Росії дали прогноз щодо війни на Донбасі
"І нехай взагалі Росія длубається в своїх прикордонних справах зі своїми сусідами і не лізе в міжнародні питання – це, мовляв, нам вигідно. Це помилка, це не вигідно нікому", - розповів він.


Заяви Путіна викликали чималий резонанс в соціальних мережах.
За словами українського журналіста Романа Цимбалюка, Путіну варто віддати належне: "Він рішучий. Щоб отримати Україну, готовий на глобальний конфлікт і глобальну катастрофу, принаймні, так говорить".
"Путін каже, що в США "є думка", що "чим гірше відносини між Україною і Росією, тим краще для них". Може бути це і так! Україна є для РФ терпким конфліктом. Але невже США відправили російську армію на війну з Україною? Президент РФ сам говорив, що російські військові на Донбас їдуть у відпустку, на танках. Він їх туди не посилав", – зазначив він у своєму Facebook.
Цимбалюк додав, що саме в Росії "бардак і немає порядку, то чому б російським воякам не послухати американських генералів, за банку варення і коробку печива, так сказати, щоб відносини РФ і України стали гірше".





Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Путін, відповідаючи на питання про масові затримання у Москві, відверто зізнався, що боїться Майдану в Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?