У Путіна відповіли російському режисерові на сміливу промову про Сенцова
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна відповіли російському режисерові на сміливу промову про Сенцова

У Путіна відповіли російському режисерові на сміливу промову про Сенцова
Джерело:  РІА Новини

Прес-секретар президента РФ Володимира Путіна Дмитро Пєсков прокоментував  заяву російського режисера Олександра Сокурова, який під час отримання кінопремії "Ніка" виступив на підтримку українця Олега Сенцова.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.
"Ми з великою повагою ставимося до майстра", - заявив Пєсков.
Читайте також: Сміливе звернення російського режисера до Путіна: в Україні дали жорсткий коментар
Він нагадав, що відповідь з приводу Сенцова, якого в Росії незаконно засудили до 20 років в'язниці, Путін дав ще в грудні 2016 року, на засіданні президентської ради.
"Власне, квінтесенція відповіді містилася у відповідних заявах президента", - зазначив прес-секретар Путіна.
Нагадаємо, під час отримання премії "За честь і гідність", Сокуров на початку свого виступу заявив, що чекає від Путіна вирішення питання, який вони обговорювали, про долю українського режисера Олега Сенцова, засудженого в Росії до 20 років ув'язнення.
Як повідомляв ONLINE.UA,  в грудні Олександр Сокуров спробував переконати Путіна в необхідності відпустити Олега Сенцова, незаконно утримуваного в Росії.  Кінорежисер заявив про готовність стати на коліна перед російським президентом для звільнення українця.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?