Азарова зловили на нахабній брехні про Голодомор: соцмережі обурені
Категорія
Політика
Дата публікації

Азарова зловили на нахабній брехні про Голодомор: соцмережі обурені

Азарова зловили на нахабній брехні про Голодомор: соцмережі обурені

Журналіст та історик Вахтанг Кіпіані спіймав втікача екс-прем'єра України Миколу Азарова на нахабній брехні про те, що в Україні не було Голодомору.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Кіпіані.
"Живе в Росії Микола Азаров, так, той самий. Випадково побачив, що ця мерзота написала в фб, що ніякого Голодомору не було. "У 1926 р населення України становило 29 млн. чоловік, а в 1939 році - 37 млн ​​чоловік, тобто приріст населення значно більше, ніж в цілому по країні". Насправді, заслужений економіст і екс-глава податкової в звичному ключі підтасовує", - написав він, відреагувавши на пост Азарова про Голодомор у Facebook.
Читайте також: Я не зрадник: Азаров заочно відповів ватажку ДНР



"У 1926 р В УРСР жили 23,2 млн українців. У 1939 р сфальсифікований комуністами перепис являє неповні 23,7 млн українців в УРСР. Приріст в 0,5 млн чоловік за тринадцять років і є доказом геноцидної політики. Загальна кількість українців в СРСР зменшилася на три мільйони душ, не кажучи вже про ненароджених. За той же час в Україні кількість росіян збільшилася на 1,5 млн", - зазначив Кіпіані.
У мережі обурені брехнею Азарова.







Як повідомляв ONLINE.UA,  в ефірі одного з російських телеканалів Азаров заявив, що Україна катастрофічно зубожіла, хоча напередодні Майдану мала хороші перспективи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?