Стало відомо ім'я чиновника, якого жорстоко побили у Києві
Категорія
Події
Дата публікації

Стало відомо ім'я чиновника, якого жорстоко побили у Києві

Стало відомо ім'я чиновника, якого жорстоко побили у Києві
Джерело:  ДП "Укрспирт"

Чиновником, якого ввечері 29 березня в Києві невідомі жорстоко побили битами

, виявився Ігор Ільчишин - заступник директора ДП "Укрспирт".


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу компанії.


"На даний момент триває слідство. Усі питання щодо мотиву нападників, можливих замовників, а також причини нападу знаходяться в компетенції правоохоронних органів. Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України", - йдеться в повідомленні


Читайте також: Соцмережі розвеселила звістка про побиття в Донецьку видного сепаратиста


Нагадаємо, 29 березня в Дніпровському районі Києва невідомі побили 51-річного чиновника. Він розповів поліції, що разом з сином, який був за кермом "Фольксваген Пассат", заїхав у двір будинку і вийшов з машини. Несподівано з автомобіля "БМВ", який був припаркований неподалік, вибігли двоє чоловіків в балаклавах і почали бити його бітами, після чого невідомі повалили чиновника на землю, при цьому один з нападників зробив кілька пострілів. Також невідомі пошкодили "Фольксваген" потерпілого і зникли.


Як повідомляв ONLINE.UA,

у мережі були вражені відео зі спробою ризикованої крадіжки з вантажівки на повному ходу, яка сталася на трасі "Київ-Ковель"

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?