Екс-радник Трампа зробив гучну заяву щодо зв'язків з Росією
Категорія
Світ
Дата публікації

Екс-радник Трампа зробив гучну заяву щодо зв'язків з Росією

Екс-радник Трампа зробив гучну заяву щодо зв'язків з Росією
Джерело:  The Washington Post

Екс-радник президента США з питань національної безпеки Майкл Флінн готовий свідчити про вплив Росії на американські вибори в обмін на імунітет від кримінального переслідування.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Washington Post.
Повідомляється, що адвокат Флінна Роберт Кельнер підтвердив, що йде обговорення співпраці між радниками генерала і комітетами з розвідки Сенату і Палати представників.

Читайте також: Зв'язок путінського олігарха з радником Трампа: західні ЗМІ дізналися всі деталі
"З поваги до комітетів ми не будемо зараз коментувати деталі дискусії між радниками генерала Флінна і комітетами з розвідки Сенату і Палати представників, тільки підтверджуємо, що така дискусія має місце", - заявив адвокат Флінна.
Нагадаємо, 13 лютого, радник президента США Дональда Трампа з національної безпеки Майкл Флінн подав у відставку після повідомлення про те, що Мін'юст США попередив Трампа, що його радник ввів в оману посадових осіб адміністрації щодо своїх контактів із російським послом в США Сергієм Кисляком, а також його потенційної уразливості для шантажу з боку Росії.
Як повідомляв ONLINE.UA, президент США Дональд Трамп не проти приєднатися до Мінських переговорів із врегулювання ситуації на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?