На Львівщині рейсовий автобус потрапив у ДТП, є загиблі: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

На Львівщині рейсовий автобус потрапив у ДТП, є загиблі: з'явилися фото

На Львівщині рейсовий автобус потрапив у ДТП, є загиблі: з'явилися фото

На автодорозі Львів - Рогатин туристичний автобус зіткнувся з автомобілем Mercedes, в результаті чого двоє людей загинули.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на поліцію Львівської області.
ДТП сталася вранці 31 березня біля с. П'ятничани Жидачівського району. Від отриманих травм на місці події помер 26-річний водій легкового автомобіля і його 39-річний пасажир, обидва - іноземці.
Читайте також: У Росії пожежна машина врізалася в натовп пішоходів: з'явилися відео кривавої ДТП
Як повідомили в поліції, в результаті зіткнення автобус "Мінськ - Буковель" з'їхав в кювет і перекинувся. У момент зіткнення в автобусі перебували 42 пасажири і 2 водії.
За даними МЗС Білорусії, в результаті ДТП 12 людей було госпіталізовано. Також відомо, що посольство в Україні контролює хід розслідування.



Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) КК України.


Санкція статті передбачає покарання - від п'яти до десяти років позбавлення волі без права керувати транспортними засобами до трьох років або без такого.


Як повідомляв ONLINE.UA,

в Полтавській області на трасі Київ - Харків сталася ДТП за участю семи автомобілів.



Фото: Варта1


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?