Російського репера спіймали на плагіаті гучного українського хіта: з'явилося аудіо
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Російського репера спіймали на плагіаті гучного українського хіта: з'явилося аудіо

Російського репера спіймали на плагіаті гучного українського хіта: з'явилося аудіо
Джерело:  YouTube

Російський реп-виконавець Джиган презентував новий сингл "Дні і ночі", ритм і мелодія якого дуже збігається з  гучним хітом українського гурту "Грибы" - "Тает лед".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на YouTube-канал репера.
Користувачі мережі, прослухавши нову композицію Джигана, розгорнули неабияку дискусію. На їхню думку, репер "злизав" мелодію з пісні української групи, яка вже стала вірусної в мережі.
"Ну чому хтось бере і придумує кльову концепцію треку, яка підриває, і понеслося. А хтось просто сидить, заздрячи, що ніколи не придумає нічого подібного, бере і робить те ж саме", - відзначають слухачі.
Читайте також: Полякова викрила російську співачку в плагіаті: опубліковано фото
John Kramer: опа, гриби і тут проросли)))))
Roman Belokurov: Тане льооооооооод !!!


У свою чергу, Джиган розповів російському "Лайфу", що це чистий збіг.
"Ні, я так не вважаю, схожий стиль deep house з речитативом, можливо. Але мій трек "Дни и ночи" був написаний ще до пісні "Грибов". Це чистий збіг. У мене вже готово багато треків у схожій стилістиці, і записані вони були ще минулої осені", - прокоментував скандал репер Джиган.


Пропонуємо порівняти дві композиції:
Джиган - "Дні і ночі".


"Гриби" - "Тане лід".


Як повідомляв ONLINE.UA, недавно  російський співак Філіп Кіркоров станцював під хіт "Тает лед" модної української групи "Грибы", чим обурив соцмережі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?