Навальний тонко обрав мету: в Росії пояснили, в яку пастку потрапив Путін
Категорія
Світ
Дата публікації

Навальний тонко обрав мету: в Росії пояснили, в яку пастку потрапив Путін

Навальний тонко обрав мету: в Росії пояснили, в яку пастку потрапив Путін
Джерело:  online.ua

Російський політолог Андрій Піонтковський пояснив, в яку пастку потрапив президент Володимир Путін після масових мітингів, які пройшли у багатьох містах РФ.
Про це він розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.
Піонтковський пояснив, що масові мітинги в Росії були спрямовані, в першу чергу, проти Путіна; це був продуманий хід опозиції і частини правлячої "еліти".
"Головне - не фігура Медведєва. Основне гасло ходи було " Путін - злодій". Медведєв настільки незначна фігура, що мені не хотілося б обговорювати всякі конспірологічні теорії про Медведєва. Це був явно Антипутінський виступ", - повідомив Піонтковський.
На думку політолога, Путіна поставили в складну ситуацію, змушуючи прибрати з влади прем'єр-міністра РФ Дмитра Медведєва, чого він зробити ніяк не може.
Читайте також: П ісля акцій протесту: в Росії назвали шість нових проблем Путіна
"Цим Путін тільки опустив би себе ще більше в очах своїх пацанів, під тиском здавши Медведєва. Треба віддати належне Навальному - він тонко обрав мету, поставивши Путіна в скрутне становище. Тим більше що Путін намагався сам розігрувати боротьбу з корупцією - справа губернатора Микити Бєлих, міністра економічного розвитку Олексія Улюкаєва та інші. Навальний поставив Путіна в ситуацію, коли йому, щоб показати реальну боротьбу з корупцією, потрібно прибирати Медведєва", - сказав Піонтковський.
Політолог вважає, що розслідування проти Медведєва є добре продуманим ходом Навального і частини правлячої "еліти".
"Тепер видно, що це хороший тактичний розрахунок. Думаю, що атаку на Медведєва підтримує частина правлячої "еліти". Не секрет, що Навального постачають інформацією. Деякі цим йому дорікають, але я вважаю, що це хороший знак - в еліті розкол", - додав російський політолог.
Нагадаємо, антикорупційні акції "Він нам не Дімон" пройшли 26 березня в 82 містах Росії. Згідно з матеріалами розслідування "Він вам не Дімон", оприлюдненого Фондом боротьби з корупцією опозиційного політика Олексія Навального, Медведєв контролює кілька благодійних фондів, на рахунки яких перераховано 70 млрд руб. Також у однокурсників прем'єр-міністра знайшли маєтки і яхти, якими користується Медведєв.
Більше читайте в інтерв'ю ONLINE.UA: Путін загнаний в глухий кут, а Донбасу загрожує нове загострення - Андрій Піонтковський

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?