У Путіна впевнені, що Маск не обжене Росію: мережа регоче
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна впевнені, що Маск не обжене Росію: мережа регоче

У Путіна впевнені, що Маск не обжене Росію: мережа регоче

Росія може витримати конкуренцію з  компанією Ілона Маска SpaceX, яка 30 березня запустила ракету Falcon 9, перший ступінь якої вже відправлялася в космос.
Про це 31 березня заявив прес-секретар президента РФ Володимира Путіна Дмитро Пєсков, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Лента.ру".
"Розвиток ось таких технологій буде прийматися до уваги і фахівцями нашої космічної галузі", - прокоментував Пєсков запуск і заявив, що корпорація по космічної діяльності "Роскосмос" теж проходить через період трансформації, удосконалюється робота".
Читайте також: У соцмережах відбулася цікава розмова Гройсмана з Ілоною Маском
"І неодноразово керівник "Роскосмосу" Комаров доповідав президенту про наявність теж досить передових і проривних розробок, над якими зараз працюють наші фахівці", - додав прес-секретар Путіна.
Також Пєсков підкреслив, що, хоч у космічній сфері і спостерігається жорстка конкуренція, "є всі підстави вважати", що Росія гідно її витримає.
Відзначимо, що заяви прес-секретаря Путіна про космічний потенціал Росії викликали бурхливу реакцію мережі. Так, користувач Teplo6565 написав: "Маск працює у прозорій системі. Усе застраховано, кожен долар відстежується і так далі.... А Пєсков тільки і може що мудрувати, прикриваючи злодійський режим. І, до речі, Маск не носить наручний годинник".




Kon Boil: "Роскосмос - це збіговисько відставних полковників ГРУ, яких нікуди дівати. Під управлінням великого Рогозіна чекати якихось проривних речей не доводиться... Як казав Данте, "залиш надії..."




Наум приходить: "А у нас зате... зате... зате в тюрмі зарізали кого треба!".



Як повідомляв ONLINE.UA,  повторний запуск ракети Falcon 9 з космодрому на мисі Канаверал у штаті Флорида пройшов успішно.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?